Qui som

Constituïm és un grup que neix fruit del treball altruista i desinteressat de 17 persones què, durant 15 mesos, vàrem refondre tres propostes de text constitucional. El projecte es va dur a terme contemplant les més de 3.500 aportacions fetes per la ciutadania a través d’Internet, en actes arreu del territori i en actes a l'estranger. També comparant amb més de 49 textos constitucionals. Tot plegat per tal de redactar la primera proposta de text constitucional sorgida de la societat civil com a base per al debat de les idees.
Des que l’11 de maig de 2016 vàrem lliurar aquest text a la presidenta del Parlament Carme Forcadell, l'hem posat a debat públic a nivell nacional i internacional: des del parlament Europeu a Brussel·les passant per Suïssa, França, Espanya, Anglaterra o els Estats Units entre d'altres llocs. Totes les aportacions i canvis que se’ns proposen, tant els provinents de la ciutadania, com d’experts i catedràtics d'arreu, es faran arribar de nou al Parlament de Catalunya, seu de la voluntat popular i nacional del poble català.
El debat de les idees a partir d’aquest text volem que sigui l’aportació de Constituïm a la campanya iniciada per les entitats sobiranistes en favor del Referèndum d'independència de Catalunya. Amb aquest objectiu, el grup s’ha reforçat amb noves i molt actives incorporacions i en col·laboració amb les principals organitzacions civils catalanes favorables al dret a l'autodeterminació, com: ANC, Òmnium Cultural, Súmate o l’ICEC.

Contacta amb nosaltres

Pots posar-te en contacte amb nosaltres a
[email protected]