• Home
  • Notícies
  • Vibrant porta a debat “L’estructura de seguretat i defensa de l’Estat català”

Vibrant porta a debat “L’estructura de seguretat i defensa de l’Estat català”

L’Associació Cultural Vibrant portarà a debat “L’estructura de seguretat i defensa de l’Estat català”. La conferència, amb posterior debat obert, tractarà d’una de les qüestions més controvertides del futur d’un eventual Estat català. L’acte tindrà lloc al Centre Cívic Can Felipa del Poblenou de Barcelona el divendres 25 de novembre.

Els ponents que participaran en la trobada són Antoni Soler, director de FundiPau, Fundació per la Pau, entitat que treballa per a l’eradicació de la violència al món i la resolució de conflictes; Joan Carles Viñoles, investigador en matèria de defensa; Francesc Xavier Hernández Cardona, catedràtic de Didàctica de les Ciències Socials de la Universitat de Barcelona i especialsta en història militar de Catalunya; Marc Comes, coordinador de la sectorial d’idees i anàlisi Intel·ligència para la Independència, de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC); i Eduard Vinyamata, director del Campus per la Pau i la Solidaritat (UOC), doctor en Ciències Socials i conflictòleg, autor de diversos llibres sobre aquesta matèria.

Moderarà el debat Sebastià Sardiné, advocat i investigador històric, integrant del col·lectiu Constituïm, un dels autors de la Proposta de Constitució catalana que va ser entregada al Parlamanent de Catalunya com a aportació al marc jurídic del procés constituent. Sardiné és col·laborador de Lliure i Millor.

 

Seguir l’enllaç a l’article | Via Lliure i Millor

Contacta amb nosaltres

Pots posar-te en contacte amb nosaltres a
[email protected]