• Home
  • Notícies
  • “Pensions, renda bàsica i finançament a la nova República”, per Sebastià Sardiné

“Pensions, renda bàsica i finançament a la nova República”, per Sebastià Sardiné

Em permetran els lectors que només embasti en aquest article tres qüestions que afecten tothom, però especialment els actuals jubilats amb pensió o pensions no contributives, els potencials perceptors d’una renda bàsica universal, si és que s’acorda, i com finançar-ho tot plegat. Em comprometo a compartir amb vostès tres articles successius i específics, entrellaçats, un cada setmana, agraint-los d’antuvi la seva col·laboració i paciència.

De teòrics professionals, opinadors i opinaires, tertulians i xerraires totes les cadenes i tots els mitjans en van plens. Tots en sabem massa, de tot, però ni uns ni altres en saben més que vostès, si són un dels pensionistes patidors del neguit. Jo soc jubilat amb pensió baixa després de 49 anys cotitzant.

M’agrada seguir els professors Niño Becerra, Gonzalo Bernardos, Sala i Martin, Guillem López Casasnovas i algú més. No gaires més. Llegeixo tot el que cau a les meves mans sobre la viabilitat econòmica de la futura República catalana, en especial treballs tan acurats com els de Núria Bosch i Marta Espasa, els del col·lectiu Wilson, CCN i altres.

Seguir l’enllaç a l’article | Via Lliure i Millor

Contacta amb nosaltres

Pots posar-te en contacte amb nosaltres a
[email protected]